Dobrodošli

LUKA TABAKO PHOTOGRAPHY


Luka Tabako Photography je specijalizirani foto studio za fotografiranje i snimanje vjenčanja (poglavito za fotografiranje i snimanje vjenčanja na otoku Krku). Na otoku Krku djelujemo preko deset godina te nudimo profesionalnu uslugu fotografiranja i snimanja dok istodobno u svemu tome uspijevamo uživati. Vašu priču (vjenčanje) ćemo pustiti da se spontano odvija i uvijek ćemo biti na pravom mjestu kako bi mogli zabilježiti svaki važan trenutak.

FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE VJENČANJA

Vjenčanja


Tražite fotografa za vaše vjenčanje? Ako smatrate da bi fotografiranje vjenčanja trebalo biti kreativno, nenametljivo te da se pokuša uhvatiti posebne trenutke i autentične emocije, onda bismo vjerojatno uskoro trebali razgovarati… Gdje god se nalazili u Hrvatskoj ili izvan nje, volio bih se s vama upoznati. Ja sam uvijek u potrazi za novim izazovima i čekam na neku novu priču – možda upravo vašu! Svakom vjenčanju pokušavam pristupiti individualno, sa nekim starim ali i novim idejama. Nije mi strano fotografirati klasične ili moderne, spontane ili namještene fotografije – sve ovisi o vama.

Saznaj više o fotografiranju vjenčanja!


Više od 10 godina iskustva i 500 fotografiranih nekretnina

Nekretnine


Kako bi mogli promovirali Vaše smještajne kapacitete ili nekretnine na globalnom tržištu, u ovom trenutku su vam potrebne kvalitetne fotografije. Svi portali na kojima se želite oglašavati, promotivni materijali ili Vaše web stranice zahtijevaju dobre fotografije – ja vam mogu dostaviti savršene fotografije! Više od 10 godina iskustva i 500 nekretnina garancija su kvalitete mojih fotografija!

Saznaj više o fotografiranju nekretnina!


KUPITE FOTOGRAFIJE OTOKA KRKA

KUPITE MOJE FOTOGRAFIJE


Ako vam se sviđa moj rad i želite kupiti neke od fotografija, pogledajte moju galeriju fotografija na ovom linku (Google Drive):
********************
https://drive.google.com/open?id=1roEt-DVOTgF3dF93NmYG131IM_d8N5uG
********************
Fotografije su smanjene i zaštićene žigom.
Kontaktirajte me putem e-maila [email protected] za više informacija o otkupu fotografija.

#fotografijeotokkrk #fotografijekrk

Pogled iz ptičje perspektive

Fotografije iz zraka


Fotografije iz zraka su uvijek nešto posebno. Pogled na kojeg nismo svakodnevno naučeni izaziva drugačije emocije u nama. Bilo da se radi o fotografiranju hotela, vile, apartmana, brodice ili vašeg vjenčanja – fotografije iz zraka čine razliku!

Saznaj više o fotografiranju iz zraka!


2.7K ili 1080p

Video iz zraka


Osim fotografiranja iz zraka možemo i snimati video u 2.7K rezoluciji. Perspektiva iz zraka divna je mogućnost koja vašem poslovanju uvelike može pomoći. Osim tvrtki, snimanje iz zraka sve je popularnije za snimanje vjenčanja

Saznaj više o snimanju iz zraka!


logo-celebralogo-insomnialogo-canonlogo-sigmalogo-goprologo-adobe-manfrottoslogo-pocketwizzardlogo-adobe-bowens logo-adobe-lightroom logo-adobe-premiere logo-adobe-after    logo-bw logo-djilogo-sony