“Profesionalno. Kreativno. Nenametljivo.
Upravo ono što tražite!”

Luka Tabako je studio specijaliziran za fotografiju i video, grafički dizajn i web dizajn.
Najveći dio poslovanja čini fotografiranje i snimanje vjenčanja, fotografiranje nekretnina i portretna fotografija parova i obitelji (Foto sesije na otoku Krku i Opatiji).

PHOTOGRAPHY

Nekretnine

Za promociju vaše nekretnine, u ovom trenutku su vam potrebne fotografije visoke kvalitete! Svi portali na kojima se želite oglašavati, promotivni materijali ili vaša web stranica zahtijevaju profesionalne fotografije. Više od 10 godina iskustva jamstvo su naše kvalitete!

Check out our real estate photography brochure (packages and prices)!

PHOTOGRAPHY

Vjenčanja

Tražite fotografa za svoje vjenčanje? Ako smatrate da bi fotografiranje vjenčanja trebalo biti kreativno, nenametljivo te da se pokuša uhvatiti posebne trenutke i autentične emocije, onda bismo vjerojatno uskoro trebali razgovarati… Gdje god se nalazili u Hrvatskoj ili izvan nje, volio bih se s vama upoznati. J Uvijek sam u potrazi za novim izazovima i čekam novu priču – možda baš vašu!

Pogledajte našu brošuru o fotografiranju vjenčanja!

DESTINACIJSKO VJENČANJE

Vjenčanja na otoku Krku

Vjenčanja otok Krk - Fotograf vjenčanja - Luka Tabako Photography

Otok Krk popularno je odredište za nezaboravna i jedinstvena vjenčanja. Oženili ste se u inozemstvu? Dopustite nam da fotografiramo vaš medeni mjesec.

Iz tog razloga nudim zanimljive pakete. Vrbnik, Krk, Glavotok i Baška najpoželjnije su lokacije za fotografiranje. Međutim nudim i mnoge skrivene lokacije na otoku.

DESTINACIJSKO VJENČANJE

Vjenčanja u Opatiji

Vjenčanja Opatija - Fotograf vjenčanja - Luka Tabako Photography

Nudimo uslugu fotografiranja i video snimanja vjenčanja (s našim dugogodišnjim partnerom iz Rijeke – „Studio Insomnia“) na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj, a posebno na Opatijskoj rivijeri i otoku Krku. Saznajte više o našim cijenama i paketima!

PHOTOGRAPHY

Foto sesije otok Krk

Stvorite bezvremenske uspomene sa svog odmora i prepustite nam da zabilježimo vaše najljepše trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Možete birati između tri paketa, ovisno o vašim potrebama…

Saznajte više (cijene i pakete) o foto sesijama na otoku Krku!

KUPITE FOTOGRAFIJE S OTOKA KRKA – HRVATSKA

Kupite moje fotografije

Ako vam se sviđa moj rad i želite kupiti neke fotografije, pogledajte moju fotogaleriju na ovoj poveznici (Google Drive):
********************
https://drive.google.com/drive/folders/1EpysskmZUH_IKAGbzhgwDr_kQ4bk1BjG?usp=sharing
********************
Fotografije su smanjene rezolucije i zaštićene žigom.
Za više informacija o otkupu fotografija kontaktirajte me na e-mail:[email protected].

#fotografije otok krk #foto krk #foto krk hrvatska