Luka Tabako Photography - Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Vjenčanja


Tražite fotografa za vaše vjenčanje? Ako smatrate da bi fotografiranje vjenčanja trebalo biti kreativno, nenametljivo te da se pokuša uhvatiti posebne trenutke i autentične emocije, onda bismo vjerojatno uskoro trebali razgovarati… Gdje god se nalazili u Hrvatskoj ili izvan nje, volio bih se s vama upoznati. Ja sam uvijek u potrazi za novim izazovima i čekam na neku novu priču – možda upravo vašu! Svakom vjenčanju pokušavam pristupiti individualno, sa nekim starim ali i novim idejama. Nije mi strano fotografirati klasične ili moderne, spontane ili namještene fotografije – sve ovisi o vama.

POGLEDAJTE PRIMJERE FOTOGRAFIRANJA VJENČANJA OVDJE!

Pogledajte našu brošuru Vjenčanja na otoku Krku!

BROŠURA (preuzmi PDF)
Fotografiranje i snimanje vjenčanja + izrada wedding booka

Ponuda


Mogu Vam ponuditi uslugu fotografiranja i snimanja (u suradnji sa mojim partnerom – Studio “Insomnia” iz Rijeke) vašeg vjenčanja na bilo kojem mjestu u Hrvatskoj i inozemstvu. Mladencima fotografije isporučujemo u digitalnom obliku ili u danas popularnim wedding bookovima (knjiga vjenčanja) ukoliko se odluče za ovu opciju. Wedding bookove izrađujem u Italiji te sam u mogućnosti ispuniti gotovo sve vaše želje.

PAKETE FOTOGRAFIRANJA POGLEDAJTE OVDJE!

KNJIGE VJENČANJA MADE IN ITALY

Wedding bookovi


Originalni dizajn, najbolji materijali, pregršt kombinacija i mogućnost jedinstvene prilagodbe…

Možete birati između različitih boja, materijala i stilova a sve u cilju da vaš album postane ekskluzivno umjetničko djelo.

SAZNAJTE VIŠE O WEDDING BOOKOVIMA!

FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA ILI PHOTO SHOOTING PRILIKOM MEDENOG MJESECA NA OTOKU KRKU

Vjenčanje otok Krk


Otok Krk je sve popularnije odredište za organizaciju nezaboravnih i jedinstvenih vjenčanja. Vjenčali ste se u inozemstvu? Dopustite nam da fotografiramo vaš medeni mjesec…

Iz tog razloga sam napravio i ponudio zanimljive pakete fotografiranja vjenčanja, odnosno medenog mjeseca. Vrbnik, Krk, Glavotok i Baška su najpoželjnije foto lokacije no ja također nudim i mnoge druge skrivene lokacija na otoku…

SAZNAJ VIŠE O FOTOGRAFIRANJU VJENČANJA I MEDENOG MJESECA NA OTOKU KRKU!

FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

# fotografiranje vjenčanja # fotografiranje vjenčanja otok krk # snimanje vjenčanja otok krk

PORTFOLIO FOTOGRAFIJA