Luka Tabako – Fotograf vjenčanja Krk / Hrvatska

Vjenčanja

Tražite fotografa za svoje vjenčanje? Ako smatrate da bi fotografiranje vjenčanja trebalo biti kreativno, nenametljivo te da se pokuša uhvatiti posebne trenutke i autentične emocije, onda bismo vjerojatno uskoro trebali razgovarati… Gdje god se nalazili u Hrvatskoj ili izvan nje, volio bih se s vama upoznati. J Uvijek sam u potrazi za novim izazovima i čekam novu priču – možda baš vašu! Svakom vjenčanju nastojim pristupiti individualno, s nekim starim i novim idejama. Nije mi strano fotografirati klasične ili moderne, spontane ili namještene slike – sve ovisi o vama.

Snimanje vašeg vjenčanja (foto & video) i izrada knjige vjenčanja

Moje usluge

Mogu vam ponuditi uslugu fotografiranja i video snimanja (u suradnji sa svojim partnerom – Studiom “Insomnia” iz Rijeke) vašeg vjenčanja na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj i inozemstvu. Fotografije mladencima dostavljam u digitalnom obliku ili u danas popularnim knjigama vjenčanja ukoliko se odluče za ovu opciju. Wedding book se izrađuje u Italiji i u mogućnosti sam ispuniti gotovo sve Vaše želje.

Portfolio

Pogledajte mali dio fotografija s vjenčanja na otoku Krku i Opatiji koje sam snimio zadnjih godina!

Pogledajte našu brošuru o fotografiranju vjenčanja!

Originalan dizajn i najbolji materijali

Knjige vjenčanja

Celebra

Originalni dizajn, najbolji materijali i najviša razina majstorstva u kombinaciji s mogućnošću jedinstvene prilagodbe. Možete birati između različitih boja, materijala i stilova i vaš album postaje ekskluzivno umjetničko djelo. Današnji trend je izrada knjiga vjenčanja, klasične fotografije polako nestaju iz ponude fotografa. Zašto knjige vjenčanja? Jednostavan! Knjige vjenčanja mogu se izraditi prema Vašim željama, možete birati veličinu, vrstu omota i papira… Skoro sve!

DESTINACIJSKO VJENČANJE

Vjenčanja na otoku Krku

Vjenčanja otok Krk - Fotograf vjenčanja - Luka Tabako Photography

Otok Krk popularno je odredište za nezaboravna i jedinstvena vjenčanja. Oženili ste se u inozemstvu? Dopustite nam da fotografiramo vaš medeni mjesec.

Iz tog razloga kreirao sam i nudim zanimljive pakete. Vrbnik, Krk, Glavotok i Baška najpoželjnije su lokacije za fotografiranje no ja također nudim i mnoge druge skrivene lokacija na otoku!

DESTINACIJSKO VJENČANJE

Vjenčanja u Opatiji

Vjenčanja Opatija - Fotograf vjenčanja - Luka Tabako Photography

Nudimo uslugu fotografiranja i video snimanja vjenčanja (s našim dugogodišnjim partnerom iz Rijeke – „Studio Insomnia“) na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj, a posebno na Opatijskoj rivijeri i otoku Krku. Saznajte više o našim cijenama i paketima!