Fotografiranje vjenčanja i medenog mjeseca otok Krk

Vjenčanje i medeni mjesec


Otok Krk je sve popularnije odredište za organizaciju nezaboravnih i jedinstvenih vjenčanja. Vjenčali ste se u inozemstvu? Dopustite nam da fotografiramo vaš medeni mjesec…

Iz tog razloga sam napravio i ponudio zanimljive pakete fotografiranja vjenčanja, odnosno medenog mjeseca. Vrbnik, Krk, Glavotok i Baška su najpoželjnije foto lokacije no ja također nudim i mnoge druge skrivene lokacija na otoku…

OPCIJA br. 1

Fotografiranje vjenčanja


Otok Krk je sve popularnije odredište za organizaciju nezaboravnih i jedinstvenih vjenčanja. Nudim vam profesionalno fotografiranje vjenčanja na bilo kojoj lokaciji na otoku Krku uz odabir lokacija za foto shooting.

Ukoliko me odaberete za fotografa proslijediti ću van sve moje kontakte: video studio, restoran ili hotel, muzika ili Dj, salon vjenčanja (vjenčanice), vizažist, cvjećarnica, slastičar (svadbene torte i kolači), taxi usluga, rent a boat i rent a oldtimer (bike) za foto shooting… Sve usluge možete direktno dogovoriti, a svi partneri imaju kontakt osobu koja govori hrvatski i engleski jezik (neki partneri povrh toga govore talijanski i njemački).

OPCIJA br.2

Fotografiranje na medenom mjesecu


Vjenčali ste se u vašem mjestu u Hrvatskoj ili inozemstvu, a željeli bi se prilikom vašeg bračnog putovanja fotografirati na otoku Krku – super!

Živim na otoku Krka i znam sve lokacije koje bi vam se mogle svidjeti. Pažljivo sam izradio nekoliko kombinacija lokacija kako bi dobili najbolje moguće fotografije. Netko voli starine, netko more dok drugi žele nešto moderno. Kod mene možete birati npr. između Krka, Glavotoka, Baške, Vrbnika, uvale Soline, Glavotoka, Omišlja, Malinske itd.. U ovom aranžmanu uz nadoplatu mogu za vas organizirati plovilo s kojim ćemo stići do skrivenih lokacija za foto shooting, taxi vozilo koje će nas sigurno odvoziti do željenih lokacija na otoku, stari oldtimer motor i sl..

Kao što vidite, ima puno kombinacija… Javite se, sve ćemo se dogovoriti!

VJENČANJA OTOK KRK

# vjenčanja otok krk # fotografiranje vjenčanja otok krk # snimanje vjenčanja otok krk

PORTFOLIO FOTOGRAFIJA